Het mangorulle med rökt kyckling
Inköpslista
Tunnbröd, 4 st
Pak choi, eller annan bladsallad
Färsk mango, 2 st
Rapsolja, 2,5 dl
Äggula, 2 st
Vinäger, 1 msk
Dijonsenap, 1 tsk
Sriracha (het chillisås), 1 tsk Salt och peppar
Röd chili, 1 st
Färsk koriander
Gör så här
Börja med majonnäsen genom att vispa samman äggulor, vinäger och dijon. Tillsätt därefter oljan droppvis under konstant vispande. Smaksätt med Sriracha. Dela chilin på längden och skrapa ur fröna, finhacka och tillsätt lite i taget beroende på hur mycket hetta du vill ha. Smaka av med salt och peppar.
Skiva kyckling i tunna skivor och fördela skivorna på tunnbröden. Dela mangon längst kärnan och skär bort skalet. Skär mangon i avlånga bitar och lägg på kyck- lingen. Stick även in lite salladsblad och lägg därefter på chillimajonnäsen. Toppa med koriander, rulla samman och njut!